Vés al contingut
1

L'accés a la nostra informació de salut, imprimir receptes o fer tràmits amb el nostre ambulatori són algunes de les funcions que permet l'espai digital «La Meva Salut»

Foto: Ambulatori de Pineda

 

Escolta aquí l'entrevista

 

L'accés a la nostra informació de salut, imprimir receptes o fer alguns tràmits amb el nostre ambulatori són algunes de les funcions que permet l'espai digital «La Meva Salut». És un servei de l'Institut Català de la Salut al qual podem accedir si fem la sol·licitud. Ho han explicat a Ràdio Pineda Maite Guilera del servei d'Atenció a la Ciutadania de l'Àrea Bàsica de Salut.

També ha explicat que aquest espai digital permet tenir accés a les nostres dades sanitàries del sistema públic de salut, des de qualsevol lloc i en qualsevol dispositiu, accedint amb la nostra targeta sanitària i contrasenya personal. Són les dades contingudes a la història clínica  compartida a Catalunya, segons ha dit Maite Guilera.

Salva Campillo, també del Servei d'Atenció a la Ciutadania del CAP de Pineda, ha explicat que «La meva Salut» permet fer diversos tràmits sense desplaçar-se a l'ambulatori. L'anomenada e-consulta és una altra utilitat destacada, que serveix per fer una consulta electrònica, que no sigui urgent, al nostre metge o infermera. Si voleu donar-vos d'alta a l'espai «La meva salut» podeu dirigir-vos al vostre ambulatori més proper. També al 061 CatSalut Respon (les 24h del dia els 365 dies de l’any). També hi trobareu més informació sobre aquest servei al portal d’accés a lamevasalut.gencat.cat

https://catsalut.gencat.cat/ca/serveis-sanitaris/la-meva-salut/

 

1