Vés al contingut
1

Crida a tota la població de l'Alt Maresme a consumir els mínims d'aigua potable

Foto de Miquel Navarro

 

Crida a tota la població de l'Alt Maresme a consumir els mínims d'aigua potable. La Generalitat i tots els ajuntaments, entre ells el de Pineda, fan una crida a la població per reduir al màxim el consum d'aigua, ja que la potabilitzadora i la dessalinitzadora de Palafolls, que subministra l'aigua a l'Alt Maresme, ha hagut d'aturar l'activitat preventivament per risc d'inundació. Per això, aquesta tarda o vespre, si es manté el consum habitual, l'Alt Maresme es pot quedar sense aigua. Això sí, des de l'Agència Catalana de l'Aigua han dit que l'aigua que arriba a les cases és potable.

A Pineda, l'alcalde, Xavier Amor, ha traslladat aquesta crida a la població. També ha explicat que a les instal·lacions municipals es tallarà també l'aigua, com és el cas de les dutxes de Can Xaubet, camp de futbol i Pavelló Nino Buscató. L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha recordat també que s'ha tallat l'accés a la platja.
 

Xavier Amor ha dit que «hi ha molt de perill, el passeig està molt malmès, i es demana no accedir per evitar accidents». També s'ha intensificat la feina amb la brigada al passeig, hi ha molt de fang, i està la circulació tallada entre Pineda i Calella pel passeig.