Vés al contingut
1

Miquel Iceta (PSC) demanarà als governs Català i Espanyol que s'impliqui en la restauració de les platges

Escolta l'entrevista a Miquel Iceta, Alícia Romero, Xavier Amor i Francesc Horta

 

El portaveu del PSC al Parlament de Catalunya Miquel Iceta ha visitat avui la Platja de Pineda acompanyat de la diputada pel Maresme Alícia Romero. Miquel Iceta ha estat acompanyat de l'Alcalde Xavier Amor, i parlat amb alguns dels pescadors i el Patró Major de la Confraria i ha estat acompanyat també d'altres regidors i regidores de Pineda.

Miquel Iceta ha dit que «està impressionat de la magnitud del que ha passat a la platja de Pineda» i ha mostrat el «compromís de tornar a refer la façana marítima, si cal, repensant de quina forma perquè el mar ha mostrat un cop més la seva força». Iceta ha dit que «ho traslladaran al Parlament de Catalunya». Miquel Iceta ha afegit que «el govern espanyol s'hi ha d'implicar i la Generalitat també s'ha involucrar en la restauració de la plata i de la Confraria de Pescadors i l'Ajuntament en una part de la urbanització». La Diputació de Barcelona també ha obert una línia d'accions urgents.

 

1

 

1
 

 

La diputada al Parlament de Catalunya pel Maresme, Alícia Romero, ha coincidit amb Miquel Iceta que «des del Parlament demanaran accions concretes per la millora de les platges. Alícia Romero també ha dit que «un altre aspecte és donar solució el més ràpid possible a la circulació de trens per la R1» i ha dit que «cal complementar la falta de tren amb bus i acabar amb la situació actual, amb un col.lapse a la xarxa pública de transport».

 

1

 

També ha dit que «caldrà una solució urgent perquè la línia R1 és la més utilitzada de tota la xarxa a nivell espanyol i per això cal un projecte immediat de millora, però també a llarg termini».


 

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha agraït que «els polítics del Parlament els hagin visitat» i ha dit que «calen molts recursos i respostes». Ha dit que «caldrà fer reflexions sobre com ha de ser la façana marítima, «però ara s'ha de garantir l'inici de la temporada turística i donar solució a la urgència que té la platja i el passeig». El Patró Major de la Confraria Francesc Horta ha agraït també la visita i ha dit que «estant parlant amb Ports de la Generalitat per demanar una resposta per la Confraria i la Platja de Pineda» i els ha convidat a visitar la població.

 

1

 

 

1