Vés al contingut
1

Preocupació dels i les portaveus municipals per un temporal que marcarà un abans i un després al litoral

Reunió del Gabinet de Crisi de Pineda. Foto: Ràdio Pineda

 

Tots els portaveus i les portaveus dels grups polítics municipals amb representació a l'Ajuntament de Pineda han mostrat la seva preocupació per l'estat de la façana marítima i les conseqüències del temporal. A més de l'alcalde, Xavier Amor portaveu també del PSC, en la reunió del Gabinet de Crisi celebrada aquest dimecres, van participar també la regidora portaveu a Pineda d'ERC-JxP i diputada, Mònica Palacín,; el regidor portaveu de Pineda En Comú, Marcos Ortega i la regidora portaveu d'En Marxa JxCat, Noemí Llorens.

 

La regidora portaveu a Pineda d'ERC-JxP i diputada, Mònica Palacín, s'ha mostrat molt preocupada per la situació i ha dit a Ràdio Pineda que s'està demostrant que aquests meteorològics s'estant repetint cada vegada amb més freqüència i és preocupant. En nom del seu grup municipal ha agraït la tasca professional aquests dies de tots els serveis d'emergència i serveis municipals de l'Ajuntament que han atès les incidències del temporal. També ha dit que és molt greu la problemàtica amb el tren al Maresme i caldrà la implicació de les institucions per fer-hi front.

Escolta MÒNICA PALACIN

2


2

El portaveu de Pineda en Comú, Marcos Ortega, s'ha mostrat sorprés de l'abast d'aquest temporal i l'ha relacionat amb el canvi climàtic. Ha exploicat que estan preocupats pels efectes al municipi, al litoral i també a comerços o veïnats i edificis sense llum. Ha dit que cal replantejar el model de litoral que volem i que una altra de les preocupacions més importants és també el transport i les afectacions a la línia de Rodalies de Renfe

Escolta MARCOS ORTEGA


 

Noemí Llorens ha dit que és un temporal que «ha colpit i espantat» ha dse ser un punt d'inflexió pel que fa al model de litoral, en relació amb el canvi climàtic. Ha dit que cal replantejar les inversions que calen, i les que no tenen sentit per la força del mar.

Escolta NOEMÍ LLORENS