Vés al contingut
1

El Ministre Salvador Illa anuncia a Pineda el paquet de mesures pel temporal que es porta dimarts al Consell de Ministres

Fotos: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ les declaracions de Salvador Illa i Xavier Amor

 

El Ministre Salvador Illa ha dit a Pineda que dimarts es portarà al Consell de Ministres un paquet de mesures per atendre els efectes del temporal. «L'objectiu serà mobilitzar els recursos el més ràpidament possible per pal·liar els efectes devastadors del temporal Glòria». Ha dit que l'instrument legal que tenen disponible és el Reial Decret fet arran del temporal 'Dana', i que està vigent fins al març. Això que permetrà mobilitzar els recursos necessaris per part de l'Estat.

 

2
Carlos Prieto, Salvador Illa, Xavier Amor i Sílvia Biosca

D'altra banda, ha volgut fer la reflexió que aquests episodis són cada cop més freqüents» i ha posat en valor la «declaració d'emergència climàtica que va aprovar el govern de l'Estat», que dibuixa un marc de prioritats polítiques davant d'uns temporals que cada cop són més freqüents». Salvador Illa també ha destacat la voluntat de les adiministracions de «treballar amb lleialtat institucional amb ajuntaments, la Generalitat de Catalunya i la resta de governs autonòmics».

 

2
La comitiva ha pogut veure de prop les  les destrosses al passeig

El Ministre Salvador Illla ha expressat el seu condol per les víctimes del temporal i ha destacat també l'esforç que s'ha fet a nivell local davant el temporal, així com la tasca dels cossos de seguretat i emergència, i del voluntariat. Illa ha fet referència a la neteja de la platja de diumenge a Pineda amb voluntaris i voluntàries.

2
Salvador Illa també ha parlat de Pineda

 

I en declaracions a Ràdio Pineda, el Ministre Salvador Illa també ha fet balanç de la reunió que ha mantingut a l'Ajuntament de Pineda amb els portaveus municipals. Després de la trobada, s'ha mostrat convençut que tots treballaran conjuntament i amb bona entesa per Pineda.

 

2
Ampli seguiment dels mitjans que també han preguntat al ministre de Sanitat pel nou Coronavirus i la prevenció