Vés al contingut
2

Joves de l'Institut Euclides, motivats per treure's l'ESO amb el projecte Estímul

L'Institut Euclides ha celebrat la cloenda de l'aprenentatge «Cuines del Món» que forma part del projecte Estímul de l'institut de Poblenou. És un projecte que combina el currículum de matèries com llengua, matemàtiques i ciències socials, amb un projecte formatiu, que aquest semestre ha estat dedicat a la cuina. També fan una petita formació en empreses.

 

Escolta AQUÍ l'entrevista als alumns Marc i Èric, al tutor, Dani Margarit, i a l'alcalde de Pineda, Xavier Amor
 

El tutor de quart d'ESO i del projecte Estímul, Dani Margarit, ha dit que l'alumnat ha respost amb molta motivació. Ha explicat que «aquesta forma d'ensenyar ajuda a desenvolupar treball en equip, la creativitat, la responsabilitat laboral i compromís amb l'entorn social».

Marc i Èric, dos dels alumnes participants, han explicat a Ràdio Pineda que ha estat una experiència molt positiva. Han fet cuina de diferents països i continents, amb receptes que han ofert pares i mares de diferents procedències. També publicaran uns vídeos produïts per Ràdio Calella Televisió.

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, els ha felicitat per aquesta formació, compromesa amb l'alumnat i també amb els projectes socials de l'entorn.  Properament faran un projecte conjunt amb l'Escola d'Educació Especial Horitzó.

2
El director, Joan Ariaca, i l'alcalde de Pineda, Xavier Amor

 

.

1
Els plats elaborats per l'alumnat