Vés al contingut
1

Torn obert de paraules del ple de febrer

En el torn obert de paraules, ERC-JxP ha demanat la data de presentació del Pla d'Acció Municipal i ha advertit d'un incident que es va produir a la pista de Can Xaubet que hauria pogut provocar ferides als infants, quan va caure accidentalment una barra des del sostre. ERC-JxP ha demanat que s'afrontin les responsabilitats pertinents. També va preguntar per la línia de bus a Can Pelai i va demanar que la nova web municipal incorpori espai pels partits polítics de Pineda. També van demanar millores a les marquesines de les parades de bus de Pineda.


Pineda en Comú va demanar actualitzar el Pla d'Igualtat de Pineda i va preguntar per la situació en que es troba el Pla Parcial 1 entre la Riera de Pineda i Poblenou així com el calendari de planificació. També va preguntar per les obres de condicionament de la nova nau per la Brigada Municipal de Pineda. Van demanar un millor manteniment dels parcs infantils de Pineda i van advertir sobre la falta de neteja d'un solar al Passeig Marítim, a tocar de la Plaça de la República.

 

En Marxa-JxCat va advertir que al web municipal hi falta informació i documentació i també va demanar mesures per fer front a l'ús del patinet elèctric com estan fent altres pobles i ciutats. Va demanar més recursos per millorar els indicadors que va donar l'enquesta de salut feta als joves de Pineda. Finalment va preguntar per la situació del festival Arts d'Estiu a Pineda, ara que Santa Susanna ha decidit no participar-hi.