Vés al contingut
2

Pineda en Salsa arrenca aquest diumenge, una proposta per gaudir dels balls llatins

 

Escolta AQUÍ L'ENTREVISTA

 

Pineda en Salsa és una iniciativa per oferir i aprendre a ballar salsa, bachata, merengue i altres balls llatins. El tret de sortida serà aquest diumenge a les 11 del migdia a Plaça Espanya. Una activitat gratuïta i per tots els públics cada primer diumenge de mes.

 

La regidora de Comerç i Turisme Sonia Moraleda ha explicat a Ràdio Pineda que «es vol posar en valor el potencial de les acadèmies de ball del poble». En aquest projecte hi participen quatre acadèmies de ball del municipi: Salsa Dance Studio, Bambolina Dance Academy, Salsa y Sabor i Feeling Salsero.

Isabel López, de Salsa Dance Studio, ha explicat a Ràdio Pineda que «Pineda en Salsa ofereix poder gaudir del ball en un horari de migdia».  Lara Bambolina de Bambolina Dance Academy ha apuntat que «el ball és una oportunitat per compartir». També Samuel Garcia, de l'acadèmia Salsa y Sabor ha fet una crida a la gent per «participar en aquesta activitat de diumenge gratuïta i per tothom». Pineda en Salsa és un projecte en col·laboració amb l'Associació Gent de Pineda i el local de restauració Bel&Tin. La regidora de Turisme Sonia Moraleda ha destacat que «hi haurà servei de monitoratge per infants pels pares que vulguin ballar» i que anirà a càrrec de Gent de Pineda.

 

Aquest diumenge al migdia s'enceta l'activitat Pineda en Salsa. Tindrà lloc entre les 11 i les 2 del migdia a Plaça Espanya. Es farà el primer diumenge de cada mes fins el juny, que és quan es farà la festa de tancament. Les dates són: 1 de març, 5 d'abril, 3 de maig i 6 de juny.

 

1