Vés al contingut
1

No s'ha registrat cap cas de Covid-19 a cap residència de gent gran de Pineda

Foto: Residència Els Arcs

 

La Directora de l'ABS de Pineda de Mar, la Dra. Ramos ha dit a Ràdio Pineda que «no hi ha cap cas detectat de Covid-19 a les residències de gent gran a Pineda» i s'ha creat un grup de suport format per dos metges i dues infermeres de suport a les residències, «a dia d'avui no hi ha cap afectació ales residències geriàtriques».

 

Ha explicat que es fa un seguiment i en qualsevol afectada, persona gran o treballador amb un protocol que s'ha activat. Ha agraït la feina que s'ha fet ja que segons ha explicat «les 4 residències es van organitzar molt bé, i amb moltes mesures, i això ha anat molt bé. Es una qüestió positiva al nostre municipi».

També ha dit que les darreres dades sembla que confirmen que «els casos confirmats de Covid-19, molt de mica en mica van a la baixa». També ha dit que «la Regió Sanitària té ara més capacitat per poder absorbir pacients».


 

Ha dit que «s'han detectat casos al mateix ambulatori, i fins i tot a través del telèfon analitzant els símptomes que els pacients han explicat». La Dra. Ramos ha tornat a demanar «distància de seguretat entre les persones perquè és virus és més contagiós que la grip i és important respectar les mesures de seguretat que s'han explicat».

Segons ha dit, «el virus afecta tota la població, però hi ha gent gran que ho pateix més i per això es fa un contacte més continuat, així com de la gent gran de les residències un suport les 24 hores».