Vés al contingut
1

L'AECC respon davant del malestar emocional causat pel Covid-19 i altres situacions de dol

Escolta aquí l'entrevista

 

 

Les persones malaltes que pateixin per la situació actual, poden trobar un suport emocional trucant al telèfon de l'Associació Espanyola de Lluita contra el Càncer. El servei d'assessorament i acompanyament està actiu tots els dies de l'any les 24 hores i dóna suport davant del malestar emocional causat per la malaltia o bé arran del Covid-19 i també en situacions de dol.

El servei millora la comunicació amb la família, els amics i l'equip mèdic i és una ajuda i orientació que pot ser molt vàlida en aquests moments.

Teresa López-Fando, Coordinadora de Programes i Serveis de l'AECC de Barcelona ha dit a Ràdio Pineda que «hi ha persones malaltes que tenen por d'anar a l'hospital a rebre tractaments i els crea molta angoixa».

També ha dit que el servei és gratuït i «qualsevol persones que necessiti suport s'hi pot adreçar». Ha dit que «hi ha molta gent preocupada que se sent vulnerable i espantada».

També ha dit que es fa assessorament per fer front al malestar emocional causat per la malaltia i tractaments.

Ha afegit que «els hospitals s'han hagut d'adaptar i l'activitat als quiròfans s'havia aturat, però ara s'està en un altre escenari i es tornen a convocar visites i fer la reestructuració necessària als hospitals».

Tota la informació la trobareu al 900 100 036. És un telèfon gratuït.


 

https://www.aecc.es/es/te-ayudamos

 

1