Vés al contingut
1

L'Ajuntament de Pineda anuncia un estiu sense grans esdeveniments per evitar aglomeracions que també afectarà la Festa Major

  • L’Ajuntament de Pineda informa que no autoritzarà actes que congreguin a un gran nombre de persones per evitar la transmissió del Covid-19

     

Aquesta decisió es pren dins del context de l’actual situació sanitària. Malgrat es vagin complint les mesures de desescalada previstes, no es pot abaixar la guàrdia enfront del coronavirus i sobretot davant la seva fàcil transmissió entre persones. L'alcalde de Pineda ha dit que «cal replantejar l'estiu i vetllar per la seguretat de tothom».

Aquesta decisió afecta grans esdeveniments que es celebren al municipi durant l’estiu i que agrupen a moltes persones, com el Psychobilly, el Festival Internacional de Curtmetratges i el Festival Arts d’Estiu, però també actes populars com Sant Joan i les festes dels barris.

Xavier Amor ha dit que «no autoritzaran permisos per fer activitats amb aglomeracions de persones».


 

Una Festa Major diferent

Enguany la programació de la Festa Major també es veurà afectada per la crisi sanitària de la Covid-19.

L'alcalde pinedenc ha dit que «pot ser un estiu diferent i s'hauran de fer activitats més petites seguint les directrius de les autoritats sanitàries».

L’ajuntament de Pineda vol apostar per escenaris de petit format, amb presència de propostes de caràcter familiar. La voluntat del govern municipal és que la Festa Major contribueixi també a la reactivació de l’economia del municipi.