Vés al contingut
1

Pineda i l'Alt Maresme continuen en la fase 2 aquesta setmana

Aquest dilluns hem encetat la segona setmana que Pineda i l'Alt Maresme (des de Canet) estem en la Fase 2 de la desescalada. La principal novetat és l'obertura dels centres educatius, ja que ara tot el Maresme està en fase 2 i s'ha esperat a l'obertura conjunta. Per la resta, aquesta setmana hem de mantenir la normativa prevista per la Fase 2. Per tant, seguim sense franges horàries per sortir a passejar, a banda dels més grans de setanta anys, que poden sortir de 10 a 12 del matí i de 19 a 20 del vespre). Quant a l’activitat física, també es permet en grups de quinze persones sempre que es practiqui un esport sense contacte i a l’aire lliure: córrer, bicicleta, etc.

 

El que continua sense poder-se utilitzar són els parcs infantils i els elements esportius del mobiliari urbà. La Policia Local manté els precintes. L'inspector en cap de la Policia Local, Carles Santacreu, ha dit que els parcs infantils s'està respectant, però no tant els elements esportius de les places i passeig. Ha demanat continuar respectant els precintes de seguretat que posa la policia.


 

Les residències de gent gran de Pineda continuen aquesta setmana podent rebre visites de familiars, de forma molt organitzada. Restaurants i bans ja atenen al local, amb aforament limitat i sense consumir a la barra. A la platja es continua podent prendre el sol i banyar-se amb normalitat.

 

Tot i així, la crida continua sent de continuar respectant les normes bàsiques: ús de la mascareta, distància social, rentat de mans i trobades de grups i família fins a 15 persones màxim.

 

1