Vés al contingut
1

Poesia i ioga a l'Ateneu Popular Sa Boada de Pineda

'Poesia i vi'. Amb aquest títol presenta l'Ateneu Popular Sa Boada la seva proposta per aquest divendres disset de juliol. Començarà a dos quarts de deu del vespre al local del carrer Mossèn Cinto Verdaguer disset. Aquells que s'hi acostin podran gaudir dels versos del poeta de Santa Susanna Joan Puigdefàbrega -guanyador del premi de poesia Gabriel Ferrater 2017- tot acompanyant-los amb una copa de vi. A més, aquells que ho vulguin podran agafar el micròfon per recitar alguns versos, propis o d'altres autors.


 

Des de Sa Boada expliquen que esperen que sigui "un acte participatiu, on es combini la veu de poetes amb la d'aficionats i es trenquin les dinàmiques habituals entre artistes i espectadors". Demanen, també, que tothom que hi acudeixi ho faci respectant les mesures de seguretat que demana un moment com l'actual.


 

Abans d'aquest acte, i en un format més reduït, l'Ateneu oferirà un taller de ioga per a tots els públics. Serà a les set de la tarda i qui hi vulgui assistir ha d'enviar un correu electrònic a saboada.ateneu@gmail.com per confirmar la seva plaça. El taller serà de franc i comptarà amb la dinamització de persones especialitzades en la pràctica del ioga.

1
 

Altres activitats

Més enllà d'això, des de l'Ateneu es mostren contents de l'acollida que estan tenint els actes realitzats els darrers dies com el club de lectura crítica que tot just fa dues setmanes que està en marxa o el primer torneig d'Uno de l'Alt Maresme. També recorden que durant les tardes de dijous del mes de juliol, la secció local de la CNT ofereix un punt d'assessorament legal gratuït en qüestions laborals, d'habitatge i d'estrangeria. Tot aquell que necessiti ajuda o consultar dubtes en aquest àmbit es pot acostar a l'Ateneu de sis a vuit del vespre.