Vés al contingut
1

Nova web de la Corporació de Salut per millorar el servei i la informació als usuaris

Foto: Corporació de Salut de la Selva i el Maresme

 

 

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva, gestiona els hospitals de Calella i Blanes, així com diversos ambulatoris, entre aquests, Malgrat-Palafolls i Calella.

El portal, www.salutms.cat, és més modern, dinàmic i visual i compta amb tota la imatge i continguts renovats. Amb la nova web els usuaris podran fer nous tràmits que fins ara no era possible realitzar telemàticament.

 

Fins ara els únics tràmits que es podien fer a través de la pàgina eren demanar, canviar o anul·lar una hora de visita o enviar queixes o suggeriments. A partir d’ara, també es poden fer noves gestions com demanar un canvi de professional sanitari a primària (als ambulatoris que depenen de la Corporació), demanar un canvi de centre d’atenció primària o bé sol·licitar documentació clínica.

 

 

 

La pàgina incorpora nous apartats com l’Implicat per presentar la feina que es porta a terme en l’àmbit del tercer sector. Aquí s’explica als usuaris de quina manera poden implicar-se a través del voluntariat, mitjançant altres entitats col·laboradores o a través dels diferents programes d’acció social i de suport. També destaca l’apartat de Recerca i Innovació amb els projectes que s’estan treballant en aquest àmbit.
 

 

Les fotografies que hi ha són fruit d’un banc d’imatges propi fet amb el personal de l’organització. A més, el format responsiu del portal permet consultar la pàgina des de qualsevol dispositiu (mòbil, tauleta o ordinador).