Vés al contingut
1

L'Hospital de Calella i el de Blanes fixen un sistema de control per garantir un acompanyant per pacient

Només es podran visitar els hospitalitzats que no siguin sospita o positius per la covid-19.

Els hospitals de la Corporació de Salut del Maresme i Blanes, el de Blanes i el de Calella, han establert un sistema de control mitjançant una targeta per garantir la mesura d'un sol acompanyant per pacient hospitalitzat. El sistema es posa en funcionament aquest dilluns i les targetes les entregarà i les recollirà el personal de seguretat que controla l'accés als centres. S'entregaran dins de les franges horàries establertes per fer visites i només es podran visitar els pacients que no siguin sospita o positius per la covid-19. L'acreditació porta el número d'habitació i el llit i el visitant l'haurà d'ensenyar en cas que el personal sanitari li requereixi.

 

1
Bústia per dipositar la targeta d’acompanyant un cop acabada la visita. Aquesta està situada al costat dels ascensors que hi ha al vestíbul dels hospitals de Calella i Blanes.


 

Baixa el nombre d'ingressos als hospitals

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 6 persones a l’Hospital de Calella, 14 al sociosanitari i 6 a l’Hospital de Blanes.

 

Els 14 pacients del sociosanitari de Calella corresponen als casos que es van detectar a mitjans de mes de setembre. Continuen en aïllament i des del 16 de setembre no s’ha detectat cap nou positiu en aquest àmbit.

 

D’altra banda, i respecte a la situació als hospitals. Tenint en compte l’últim recompte (01/10), a l’Hospital de Calella s’han registrat 2 ingressos, 4 altes i 1 defunció a l'hospital sociosanitari.


 

I a l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (01/10), s’han registrat 5 altes i 5 ingressos.