Vés al contingut
1

Noves formacions online: venda per internet i identitat digital

Foto: Unsplash

 

Es tracta de dos cursos on line que ofereix l'Ajuntament de Canet en col·laboració amb els ajuntaments de Pineda, Calella, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar i Tordera; i subvencionats per la Diputació de Barcelona.

 

Els comerços, empreses o autònoms que vulguin millorar la seva imatge per internet i conèixer els requisits legals per vendre on-line tenen dues propostes de formació gratuïta:

 

- EL CURS IDENTITAT DIGITAL I REPUTACIÓ A LA XARXA pretén oferir una visió global que et permeti conèixer, crear, mantenir i millorar la identitat digital i la reputació a la xarxa del teu negoci. Es realitzarà els dies 27 i 29 d'octubre, i 3 i 5 de novembre, de 15:30 a 18:30h, en format ONLINE a través de la Plataforma ZOOM. S'enviarà un enllaç al correu electrònic dels participants que donarà accés a la plataforma.

 

- CONEIX ELS REQUISITS LEGALS I FISCALS DE LA VENDA ONLINE és un taller que pretén aclarir-te aspectes legals i fiscals que s'han de tenir en compte per vendre i/o oferir la prestació dels teus serveis on-line. Es realitzarà els dies 12 i 19 novembre, de 10 a 13h., en format ONLINE a través de la Plataforma ZOOM.

 

 

Més informació a Promoció Econòmica de Canet de Mar, al telèfon 93 795 46 25. Pots fer la teva inscripció a amb un e-mail a: demperedd@canetdemar.cat.