Vés al contingut
1

Baixa la incidència de la COVID-19 als centres educatius de Pineda, amb menys aules confinades

Foto: Ràdio Pineda

 

La incidència a les llars d'infants, escoles i instituts de Pineda per COVID-19 ha baixat respecte les setmanes anteriors. Tot i així, hi ha casos positius a diversos centres, detectats els darrers 10 dies, i un total de 7 grups confinats en el conjunt dels 16 centres educatius que hi ha a Pineda. Això suposa, en aquest moments, un percentatge molt baix d'alumnat confinat a Pineda.

Tenen grups confinats les escoles Aloc, Jaume I, Mediterrània, Montpalau i Poblenou, així com l'institut Joan Coromines i des d'avui, a l'Institut Pineda. Són les dades registrades pel departament d'Educació d'aquest matí de dilluns, i que poden canviar (recordem-ho) en 24 hores, a mesura que es van actualitzant.

 

En tot cas, el protocol és sempre el mateix, i la prioritat és avisar primer a l'escola i les famílies quan es detecta un cas per actuar de forma immediata. Ho ha explicat al programa Salut i Més de Ràdio Pineda el gestor COVID de l'ambulatori de Pineda, Ramon Hernández. També ha recordat que un cop detectat un cas, es fa la prova a la resta d'alumnes de convivència estable, i siguin o no positius, han d'estar confinats per si apareixen símptomes durant els dies següents.

 

Podeu consultar AQUÍ les dades oficials (s'actualitzen cada 24h)

 

D'altra banda, des de Salut insisteixen que encara que hi hagi una lleu millora de les xifres, aquestes continuen sent molt altes i hi ha molt risc.