Vés al contingut
1

Crida de l'AECC de Pineda a participar a la caminada virtual contra el càncer

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

La pandèmia continua marcant una nova manera de fer les coses. L'AECC de Pineda organitza cada any la caminada per la lluita contra el càncer. En aquesta edició, però, i a causa del Coronavirus, la caminada s'haurà de fer de forma virtual per recaptar diners per la investigació contra el càncer. Cesáreo Areales membre de la Junta de la AECC de Pineda ha explicat que la caminada virtual consistirà en completar una activitat de running o caminada de 10km.

 

Cesero Areales ha dit que les inscripcions ja estan obertes a través del web: www.aeccenmarxabarcelona.org . Hi ha dos tipus d'inscripcions: una de 5 euros i rebreu el dorsal a casa i de 15 euros on rebreu el dorsal i la bossa del corredor a casa.

 

La caminada virtual es farà els dies 12 i 13 de desembre de forma virtual. Les aportacions econòmiques es destinaran a la investigació per la lluita contra el càncer. Una iniciativa que no només es farà a Pineda sinó que s'estén a tot Catalunya. A la pàgina de facebook de la Junta Local de Pineda de l'AECC trobareu tota la informació i també els links d'inscripció i un vídeo tutorial sobre com fer el registre.

 

2