Vés al contingut
1

Els Timbalers donaran al menjador de Càritas a Poblenou els diners de l'acte d'entrega de premis del concurs de pessebres

Fotos cedides per l'Associació Timbalers de l'Alt Maresme de l'edició d'enguany, i que apareixeran al vídeo amb totes les imatges que publicaran dissabte al seu Facebook.

 

Tot i la pandèmia, l'Associació Cultural de Timbalers de l'Alt Maresme ha mantingut aquestes Festes el Concurs de Pessebres Jonàs i Mataties, que arriba a la 36ena edició.

L'entitat va mantenir les visites als Pessebres, però les famílies i entitats que van volen també van poder participar enviant una fotografia. Enguany, donada la situació especial per la pandèmia, s'ha donat un recordatori a tothom en la visita als pessebres, i no hi haurà acte d'entrega de premis. L'entitat destinarà els diners que destinaven a l'acte i als premis al Menjador Social de Caritas de Poblenou.

 

1

 

1

1

 

 

Hi ha hagut una quarentena de participants. Segons ha explicat Toni Soldado a Ràdio Pinedsa, estan molt satisfets de la participació, i a les entitats que no han pogut fer el pessebre però que participen cada any també els han reservat un recordatori. Dissabte preeveuen posar el vídeo amb les imatges el concurs al Facebook dels Timbalers de l'Alt Maresme.