Vés al contingut
1

Mònica Lora (Vox) diu a Pineda que volen «fer front a les okupacions il·legals i la inseguretat, amb una Catalunya forta dins d'una Espanya unida»

Mónica Lora i David Rojas, de Vox.

 

Mónica Lora és la número 5 de Vox per Barcelona i aquest matí ha visitat Pineda. Ha dit que confien en poder tenir representació al Parlament de Catalunya «per mostrar la veu de la indignació a les institucions». També ha dit que cal «poder fer front a les conseqüències que deixa la pandèmia, en l'àmbit sanitari, econòmic i social» i que «l'altre gran premisa és acabar amb les màfies de les okupacions il.legals d'habitatges, arreu de Catalunya i també a poblacions com ara a Pineda». Mònica Lora ha dit també que «Catalunya té la meitat d'okupacions de tot l'Estat i les institucions no fan front al problema» i que «fins i tot des del Parlament de Catalunya s'ha aprovat la Llei de l'habitatge que dóna «marge legal a les okupacions d'habitatges». Defensa que «volen una Catalunya forta i rica en oportunitats per les famílies i empreses, i no tenir por».

 

Finalment, en declaracions en aquest acte de campanya a la Plaça del Mar de Pineda ha dit que «esperen poder tenir representació al Parlament de Catalunya per poder fer sentir la seva veu». Mónica Lora Cisquer ha dit que «el 14F és una cita històrica, per recuperar allò que els darrers governs han pres als catalans -i ha afegit- que cal garantir l'estat del benestar de tots els catalans».

 

1