Vés al contingut
1

Es reprenen els partits amistosos de futbol

 

Foto: Racing Pineda

 

La Federació Catalana de Futbol ha anunciat que les competicions es poden reprendre els dies 20 i 21 de març. Es podran disputar les competicions i els ascensos i descensos pendents. El protocol també indica que es prohibeix l'assistència de públic i es podran fer desplaçaments fora de la comarca pels equips que ho necessitin per disputar els partits. El toc de queda es manté a les 10 de la nit. Els vestidors es poden fer servir amb protocols per minimitzar els contagis i també poden fer partits els menors de 16 anys de categoria juvenil i amateur.

Hi ha un termini per retirades d'equips per no competir en les competicions i ho han de comunicar per escrit.

En el cas de casos positius de Covid-19 el club ho ha de notificar a la FCF immediatament.


 

Tornen els partits amistosos
El Ràcing Pineda disputarà partits amistosos el dissabte a Can Xaubet per a preparar la tornada de les competicions Juvenils i Sèniors.

El juvenil A del Ràcing juga dissabte a les 4 amb el Premià de Dalt. A les 17,30 el primer equip i a les 7 de la tarda jugarà el segon equip, sempre contra el Premià de Dalt.

 

El juvenil A de primera divisió de l'Aquahotel Futbol Club té partit amistós contra el Vilassar de Mar, aquest dissabte al migdia a Can Xaubet.

A segona divisió, té partit contra el Canet aquest dissabte a 2/4 de 4 de la tarda també a Can Xaubet.