Vés al contingut
1

El Dia Mundial del Teatre es celebra a Pineda amb dues representacions

 

Foto de portada. Joan Caimel


 

L'obra de teatre 'Classe' s'ha pogut veure a l'Auditori de Pineda abans de fer la temporada la Sala Villaroel de Barcelona. L'obra s'havia estrenat al Teatre de Salt i abans d'anar a la Villaroel, s'ha vist a Pineda aquest dissabte amb dues funcions.

La Primavera Cultural del CCR ha portat a Pineda l'obra 'Ferides' de Frank Bayer. La companyia gironina La Gàrgola ha dut a escena aquesta producció que s'ha pogut veure al Teatre Gaudí de Barcelona i ara, a Pineda. Està dirigida per Núria Florensa i Ricard Martí. L'obra s'ha representat es diumenge al CCR.

 

Dia Mundial del Teatre

S'ha celebrat aquest dissabte dia 27 de març i el missatge internacional enguany l'ha escrit l'actriu anglesa Helen Mirren, i el de la Federació de Grups de Teatre Amateur de Catalunya i l'Associació d'actors i directors professional de Catalunya i l'Associació d'Atenus de Catalunya, aquest any l'ha escrit en Jordi Almirall de Teià.

 

Missatge Internacional del Dia Mundial del Teatre

Ha estat un temps molt difícil per a la representació en viu i molts artistes, tècnics, artesans i dones han lluitat per una professió que ja està marcada per la inseguretat. Potser aquesta inseguretat sempre present els ha fet més capaços de sobreviure aquesta pandèmia amb enginy i coratge. La seva imaginació s’ha traduït, en aquestes noves circumstàncies, en maneres creatives, entretingudes i commovedores de comunicar, gràcies en gran mesura a Internet, per descomptat. Els éssers humans s’han explicat històries des que habiten al planeta. La meravellosa cultura del teatre viurà sempre que estiguem aquí. L’afany creatiu d’escriptors, dissenyadors, ballarins, cantants, actors, músics, directors mai no serà sufocada i en un futur immediat florirà de nou amb una energia renovada i una nova comprensió del món que tots compartim.

No puc esperar!

 

El CCR porta a escena 'Aladdí' el 10 d'abril

L'actor protagonista d'Aladdí és Carles Giménez, que va ser alumne de l'Escola de Teatre Artur Iscla i que l'ha representat al Teatre Gaudí de Barcelona.


 

SINOPSI

Aladdí és un noi d’un país llunyà d’orient que es guanya la vida fent malabars al carrer. Un dia coneix la Princesa Jazz i s’enamora d’ella, però sap que mai es podran casar perquè ell no és un príncep. Quan un familiar que feia anys que no veia li ofereix la possibilitat d’entrar a la cova de les mil meravelles, veu l’oportunitat de fer-se ric i així guanyar-se el dret de pretendre a la Princesa Jazz

FITXA ARTÍSTICA

Direcció: Albert Pueyo

Direcció vocal: Gemma Costa

Coreografia: Raúl Heredia

Música: Neus Kaori

Llibret: Eloy Cabacas

Interprets

Carles Jimenez / Carles Fernández (Aladdí)
Albeni Aranda / Mireia Morera (Geni Mercader)
Cristina Ramírez / Andrea Márquez (
Princesa Jazz /Porta)
David Bonilla / Daniel Jimenez


 

Aquí pots veure el trailer d'Aladdí