Vés al contingut
1

Jaume Arnella, Premi Enderrock a la Trajectòria, actua aquest diumenge a Pineda

Escolta AQUÍ l'entrevista a Jaume Arnella

 

Jaume Arnella actua a Pineda amb "Cançons i Romanços" aquest diumenge a les 12 del migdia al Centre Cultural, en un concert organitzat per Mare Nostrum. Precisament aquest dissabte reprà el premi Enderrock a la trajectòria. Jaume Arnella (Barcelona, 1943) s’han significat per la seva tasca de recerca, difusió i promoció de la música d’arrel tradicional i popular als Països Catalans. Arnella es va donar a conèixer amb el Grup de Folk i ha encapçalat projectes com Els Sapastres o l’Orquestrina Galana, abans de consolidar un projecte en solitari de referència durant molts anys.

Jaume Arnella ha dit a Ràdio Pineda que està molt content de tornar a actuar a Pineda. Ha parlat també del valor de les cançons i de com poden fer feliç a la gent i ens ha explicat que està entusiasmat i és feliç de poder pujar a l'escenari:

"Sóc un animal d'escenaris, m'agrada, disfruto i m'ho passo bé. És el que he fet tota la vida: divertir-me, emocionar-me, riure, plorar... i fer que la gent s'ho passi bé". "Si una cosa m'emociona a mi, crec que pot emocionar a d'altres, i per això vaig tranquil i content, no sóc tan raro." Portarà cançons i romanços, i no hi mancaran "les Rondes del Vi".

 

El cicle de Mare Nostrum es farà els diumenges a les 12 del migdia al CCR de Pineda i no cal entrada prèvia. Només cal anar al concert una estona abans per evitar les aglomeracions. Hi haurà totes les mesures anti covid establertes, i la mascareta és obligatòria. El diumenge dia 25 actuarà Josep Maria Piguillem amb l'espectacle 'Música del cinema mut'. El diumenge 9 de maig serà el torn de Valentí Maynó amb el títol 'La poesia va a la font' i tancarà el cicle el tenor pinedenc Albert Deprius amb l'espectacle 'De Catalunya a Itàlia'.