Vés al contingut
1

Trasllat dels Serveis Municipals a la nova nau de 1000 metres quadrats

 

Fotos: Ràdio Pineda

 

 

La nova nau es troba al carrer Benavente 17 i compta amb l’equipament necessari per a totes les seccions dels Serveis Municipals. El proper dissabte 15 de maig s’està organitzant una jornada de portes obertes per a tota la ciutadania que vulgui visitar-la.

Els Serveis Municipals de l’Ajuntament de Pineda ja treballen des de la nova nau situada al carrer Benavente 17 a l'entrada al polígon industrial. La nau es va comprar ara fa 5 anys s’ha anat treballant en la seva estructura, instal·lacions i serveis per tal de donar cabuda a totes les seccions que formen els Serveis Municipals.

 

Una nau de 1000 m2 més eficient
La nau està equipada amb tots els serveis i tecnologia necessària per guanyar en eficiència dels serveis: zona de manteniment i reparació de vehicles, tres túnels de neteja, carregadors de vehicles elèctrics, zones de magatzem i aparcaments entre altres. Els treballadors i treballadores dels Serveis Municipals també poden gaudir de les millores, amb nous espais comuns, menjador, oficines, vestuaris adaptats per persones amb mobilitat reduïda, sala de primers auxilis, etc.

 

 

Visita institucional dels grups municipals

Ahir a la tarda es va fer una visita institucional amb regidors i regidores dels grups municipals.

La regidora d'En Marxa-Junts per Catalunya, Noemí Llorens, ha dit que «la nau millora les condicions dels treballadors i ha pogut conèixer una nau que donarà un millor servei». Ha afegit que «tot plegat podrà repercutir a tot Pineda».

El regidor de Pineda en Comú, Marcos Ortega ha dit que «és una bona notícia i ara es podrà treballar amb més qualitat, llum natural i els espais necessaris pel material». Ha dit que «la millora també s'ha de notar a l'espai públic».

La regidora portaveu d'ERC-JxP ha dit que «l'antic espai es va quedar petit i no complia normatives i era important habilitar una nova nau». Ha afegit que «Pineda necessita un espai com aquest, que també significa una millora pels treballadors i treballadores».

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que «la nova nau significa també una millor qualitat del treball i el servei». Ha dit que «li hauria agradat culminar el projecte abans, però finalment es guanyarà en eficiència en unes instal.lacions que compleixen amb tota la normativa i els requisits necessaris». També ha destacat les millores tecnològiques.

 

1

 

1

 

1
 

Jornada de portes obertes el proper 15 de maig

Per tal que qui vulgui també pugui conèixer aquest nou equipament, s’està organitzant una jornada de portes obertes per a entitats, associacions de veïns i ciutadania en general el proper dissabte 15 de maig. L’ajuntament informarà com apuntar-se a aquestes visites en les pròximes setmanes.


1