Vés al contingut
1

ERC-JuntsxPineda reclama la represa de les obres de la Biblioteca de Poblenou

ERC-JuntsxPineda reclama la represa de les obres de la Biblioteca de Poblenou. Recordem que l'empresa inicial a qui l'Ajuntament va adjudicar les obres va fer fallida i per aquest motiu calia tornar a licitar l'obra, amb un cost de 382.888€. Des d'ERC recordem que «han passat tres anys i mig des del seu anunci, a l’espera de l’adjudicació del seu segon contractista» i que les obres «estan totalment abandonades». Actualment ja s'ha fet el nou concurs públic i ja hi ha empresa guanyadora, però formalment, encara no hi ha l'adjudicació.

 

En el ple municipal, el regidor Francesc Gil (ERC-JxP), va recordar que hi ha un retard de més de tres anys i que el passat 7 d'abril es va fer l'informe amb els criteris tècnics sobre les tres empreses que s'havien presentat. Gil va dir que des de llavors «no se sap res» i no s'han adjudicat les obres. El regidor d'Urbanisme, Santiago Macip, va respondre que el retard és una qüestió tècnica i administrativa, i que ja hi ha empresa perquè li siguin adjudicades les obres. Va admetre que «és desesperant» que s'endarrereixi més, però ara, ja es podrà convocar a l'empresa guanyadora per posar data a la represa de les obres.

 

A banda de la pregunta al Ple, ERC-JxP ha publicat un vídeo a les xarxes amb Mònica Palacín, reivindicant que es faci ja la licitació i s'acabin les obres.

 

1
Imatge virtual del projecte de la Biblioteca de Poblenou

 

2
Imatge virtual del projecte de la Biblioteca de Poblenou