Vés al contingut
1

Dissabte, 'Tast de Poesia amb Música i Dansa' a l'Auditori de Pineda

La Festa Major Petita de Pineda dedicarà un acte a la presentació del llibre 'Dones Poetes de la Maresma'. Serà amb l'espectacle "Tast de Poesia amb Música i Dansa" a l'Auditori de Pineda.

 

Hi haurà un recital de sis dones poetes de Pineda: Maite Barcons, Anna Ortega, Jessica Ayala, Teresa Cabello i Maria Josep Hernàndez, amb un record també a Maria Serrat amb la veu de Josep Massagué. L'acte serà dissabte a la tarda amb entrada gratuïta, i tindrà format d'espectacle, amb una hora i mitja de durada.

 

Hi haurà petits fragments poètics recitats per les autores, intercalats amb l'actuació de Pas a Pas Dansa (Aída del Cid i Eleonora Martínez) i el músic Marc Egea, que tocarà la Viola de Roda. Ho ha explicat a Ràdio Pineda la regidora de Cultura, Sandra Pérez. L'acte, organitzat per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Pineda, començarà amb la presentació del llibre, amb les seves autores, Emília Illamola i Queralt Morros. Dones Poetes de la Maresma és una obra antològica dedicada a les dones que han escrit i publicat poesia a la nostra comarca, i l'ha editat Voliana Edicions. Han col·laborat el Consell Comarcal del Maresme i els ajuntaments, entre ells, el de Pineda de Mar.

L'entrada és gratuïta però cal reservar:

https://www.entrapolis.com/entrades/tast-de-poesia-amb-musica-i-dansa

 

1