Vés al contingut
1

Stay Homas actuen a l'Arts d'Estiu amb les entrades exhaurides

 

Presenten la seva gira 'Agua' que ha esgotat les entrades a molts dels seus concerts. A més, la gira els porta arreu de Catalunya però també del conjunt de l'Estat espanyol i altres països i ciutats com a París, Londres, Brusel.les o Bogotà, entre altres. Temes en català, castellà i anglès, que han tingut un fort ressò mediàtic. Va néixer arran de la pandèmia i van assolir un gran popularitat a les xarxes a Catalunya però també arreu del món. Viuen junt en un pis a Barcelona i el seu nom 'Stay Homas' és una derivació fonètica de 'Queda't a casa'.

Les seves cançons han tingut moltes col.laboracions i tot plegat va ser molt visitat a les xarxes socials.

Han venut totes les entrades per la seva actuació de Pineda.


 

Judit Nedermann va actuar ahir a Pineda. És filla de Vilassar de Mar i canta en català tot i tenir també peces en castellà. Ha tingut molt bona crítica musical i ha publicat tres treballs premiats i ha tingut col.laboracions amb cantants com ara Alejandro Sanz, entre altres. Les seves cançons tenen un aire de folk, jazz i pop i és molt elegant.

 

Mentrestant, Rita Payés&Elisabeh Roma passen pel jazz, la bossanova i la música d'arrel popular o el fado, entre altres.

Entrades a www.artsdestu.com


 


 

Calendari restant de concerts Arts d'Estiu 2021

Stay Homas, 12 d'agost

God Save the Queen, 13 d'agost

Sopa de Cabra, 14 d'agost

 

1
 


 

El village té control d'accés

El muntatge s'ha fet a la zona on habitualment es fan les barraques de la Festa Major de Pineda. Pel que fa al 'village', es permet l'entrada al màxim de persones que permeti el Procicat. Es paga un tiquet de 3€ d'entrada que dóna dret a una consumició, i es pot accedir a escoltar el concert des d'allà, i també s'hi fan actuacions abans i després del concert, i s'hi pot trobar restauració i moda.

Obriran a les 7 de la tarda per la gent que tingui l'entrada, i si l'aforament del concert és complet, un cop el públic hagi entrat al concert, s'obrirà el Village a tothom amb el tiquet de consumició. Això també permetrà tenir un control d'accés a les instal.lacions. Hi pot haver un màxim de 1700 persones al village.


 

En el cas dels concerts amb totes les entrades venudes no es podrà obrir el village a persones que no tinguin entrada. Un cop comenci el concert a les 10 de la nit, i per tant, el públic sigui dins de la platea, sí que es podrà obrir el village a un màxim de persones que podran escoltar l'actuació des del village.


 

Organitza Arts d'Estiu, amb The Project, i el Centre Cultural i Recreatiu. Té la col.laboració de l'Ajuntament de Pineda, el Ministeri de Cultura, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.