Vés al contingut
1

Exhaurides les entrades de «El Pot Petit» per Festa Major: nova data l'1 de novembre

Foto: El Pot Petit

 

Dins el període de prereserva per a persones empadronades s’han rebut  1200 sol·licituds d’entrada per un aforament de 700. Per tal que les famílies puguin gaudir del grup a Pineda, l’Ajuntament ja ha programat un nou concert de «El Pot Petit» pel proper 1 de novembre a les 12 del migdia.

La regidora de Cultura Sandra Pérez, ha dit que «no ha estat possible una nova actuació per la Festa Major per impossibilitat del grup, però tornaran l'1 de novembre al migdia».


 

Les persones que han tramitat la prereserva pel concert de festa major i que no puguin tenir entrada rebran en els propers dies un correu electrònic informant de la possibilitat d’accedir a aquesta nova data al mateix Espai Sant Jordi i de forma gratuïta.


 

Per a la resta de concerts de Festa Major, fins demà dia 19 d’agost es manté oberta la prereserva d’entrades per a persones empadronades al municipi a través del formulari web www.pinedademar.cat/prereservaentradesfm2021. En els propers dies aquestes persones rebran per correu electrònic les entrades reservades o les podran venir a recollir a l’Oficina de Turisme. A partir de dissabte 21 s’obrirà la reserva d’entrades per al públic general.