Vés al contingut
1

El Pot Petit actuarà a la Platja dels Pins on s'ha fet l'Arts d'Estiu, i tothom que tenia pre-reserva tindrà seient

 

Escolta l'alcalde de Pineda, Xavier Amor i la regidora de Cultura, Sandra Pérez

 

L'Ajuntament de Pineda ha anunciat avui el canvi d'emplaçament on actuarà El Pot Petit. Serà a l'espai on s'ha fet l'Arts d'Estiu, a la Platja dels Pins i tindrà cabuda per a 1500 persones assegudes. Recordem que la previsió inicial era fer el concert a l'Espai Sant Jordi amb 700 cadires, i molta gent es va quedar sense entrada. Ara, amb el canvi d'ubicació, tothom que va fer pre-reserva tindrà entrada.

 

Un aspecte important és que tothom, les 1500 persones que tindran entrada, rebran una nova entrada amb una nova ubicació, adaptada al nou espai.

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que «el nou espai té més capacitat i tindrà cabuda per a les persones que es van quedar fora en un primer moment».

També han dit que «han decidit el canvi veient el gran nombre de persones i infants que volien veure l'actuació». El canvi es va decidir ahir a la tarda.

L'alcalde ha dit que «és un enrenou el muntatge, però pensen que val la pena per a poder acollir a tothom que volia veure l'espectacle».

 

L'actuació dels Gegants de Pineda canvia i es farà a la Platja dels Pins, després de l'actuació del Pot Petit

Una altra novetat és el canvi d'ubicació de l'actuació dels Gegants de Pineda. Es farà just a continuació del Pot Petit, per tant, també a la Platja de Pineda. Serà una actuació davant d'unes 1500 persones, amb seient assignat, més la gent que hi pugui haver al voltant a la sorra de la platja.

El canvi en l'actuació dels Gegants de Pineda s'ha decidit en veure la impossibilitat de fer compatible els horaris de les actuacions, sobretot tenint en compte que moltes famílies i infants volien veure l'actuació dels Gegants pinedencs.

Els Gegants de Pineda actuaran dissabte a les 9 del vespre just després del Pot Petit.