Vés al contingut
1

Els portaveus polítics a l'Ajuntament de Pineda us desitgen 'Bona Festa Major'!

 

Demà podràs escoltar les seves declaracions.

 

L'Alcalde de Pineda, Xavier Amor ha demanat «la màxima participació dins les possibilitats que tenim» i això vol dir «viure al poble i gaudir del que ofereix». També ha dit que «és bo que la gent gaudeixi tenint en compte que a altres els toca treballar».

La regidora portaveu d'ERC-JxP Mònica Palacín, ha demanat que «la gent gaudeixi dels actes programats fets amb les màximes garanties». També ha tingut paraules per la gent que ha mort durant el darrer any, i per les famílies que ho passen malament.

Marcos Ortega de Pineda en Comú ha dit que «espera que sigui un espai de retrobament entre els veïns i veïnes de Pineda».

Noemí Llorens d'EM-Junts per Catalunya, ha dit que «cal garantir la seguretat però ens mereixem gaudir d'uns dies de festa».

Els portaveus de l'oposició també han dit a Ràdio Pineda que els hauria agradat més poder participar millor en la organització de la festa, ja que això hauria creat un millor programa encara. Malgrat tot, en general han dit que «s'ha fet un programa pensant en la situació de pandèmia» i és bo que ja es pugui anar recuperant una mica la normalitat.