Vés al contingut
1

Primer curs en què l'Institut Pineda té el Batxillerat al complet

L'Institut Pineda treballa amb llibres i pantalles digitals des del 2009. Fotos: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

L'Institut Pineda ha arrencat, per primera vegada, amb el Batxillerat al complet. Recordem que el curs passat van estrenar el primer de Batxillerat i aquest any ja tenen els dos cursos. L'institut, però, poc temps després d'inaugurar-se, ja s'ha quedat petit. Recordem que el nou edifici va entrar en funcionament el curs 2017-18. Ara, el Departament d'Ensenyament ha hagut ampliat el mòdul que hi havia al pati, amb un total de quatre aules grans i dues de petites.

1

 

1

 

A l'Institut Pineda han començat el curs 480 alumnes des de primer d'ESO a Batxillerat. Ensenyament ha mantingut el professorat de reforç, i això ha permès mantenir alguns desdoblaments a l'ESO i treballar amb grups més reduïts.

 

Ràdio Pineda ha entrevistat la directora de l'Institut Pineda, Pilar Tagua. Ha dit que comencen el curs amb moltes ganes, tant per part del professorat com dels nois i noies. «Es valoren molt les petites coses», ha dit Pilar Tagua. Estan a dins del projecte Tecnologies Digitals per l'Aprenentatge, amb un portàtil per a cada alumne. De fet, treballen amb ordinadors des del 2009, amb llibres digitals.

 

Projecte Erasmus

Del nou curs, esperen poder recuperar el projecte Erasmus. El van engegar fa dos anys, però va quedar aturat per la pandèmia. Els alumnes de Pineda, de 4art d'ESO i 1er de Batxillerat, viatjaran a Alemanya i Polònia i els alumnes els centres d'aquests països, socis del projecte, també vindrien a Pineda. Estan a l'espera de la normativa dels països a causa de la pandèmia.

 

 

1

 

1