Vés al contingut
1

El nou rector de Pineda Mn. Enric Tubert ja celebrarà misses aquest cap de setmana

 

Ja presidirà les misses de dissabte i diumenge a Santa Maria de Pineda i també a Santa Susanna. Recordem que a Poblenou la missa de diumenge va càrrec de Fra Edwin, un jove frare caputxí del convent d'Arenys de Mar.

Algunes de les celebracions, però, també poden ser celebrades per Mossèn Forcano, com ja passa actualment. Mossèn Enric Tubert ja és oficialment el nou rector de les parròquies de Santa Maria i Sant Joan Baptista de Poblenou, Sant Pere de Riu i Santa Susanna. Mentrestant, la parròquia d'Hortsavinyà passarà a dependre de la Parròquia de Tordera i del seu rector, Salvador Juanola.

 

El nou rector de Pineda, Mn. Enric Tubert i Pagès és nascut el 1962, ordenat capellà el 1989. Va ser nomenat rector de les parròquies de Sant Pere Màrtir i Sant Roc d'Olot i també de Riudaura, encarregat de Sant Andreu del Coll i coordinador del servei religiós de l'Hospital Comarcal d'Olot, des del 2016. Mn. Enric Tubert és també professor no estable de l'Institut Superior de Ciències Religiosos de Girona.