Vés al contingut
1

L'Institut Euclides estrena una optativa de ràdio en col·laboració amb Ràdio Pineda

L'Institut Euclides ha estrenat aquest curs una nova optativa de ràdio a 2on d'ESO, en col·laboració amb Ràdio Pineda. L'alumnat farà durant un trimestre dues hores a la setmana dedicades a la ràdio. Des de Ràdio Pineda col·laborem en la formació i gravacions, algunes a l'institut i d'altres a l'emissora, i d'aquesta formació en sortirà un espai mensual que s'emetrà per Ràdio Pineda el tercer dijous de cada mes, a les 13:30h.

Escolta AQUÍ la connexió amb l'institut Euclides

 

1
Entrevistant la professora Cristina Giralt

 

El curs ha començat amb una connexió des de l'Euclides amb els informatius per explicar en què consisteix l'optativa. La professora de l'optativa de ràdio, Cristina Giralt, ha dit que és una bona oportunitat per treballar amb l'alumnat l'expressió oral, la participació i el món de la ràdio.

 

L'alumnat de segon d'ESO comença l'assignatura amb moltes ganes i enfocats a fer un espai de ràdio. Ho han explicat una representació del grup: la Sumaya, la Nadia, l'Ana, la Dámaris i la Binta. Els agradaria fer de periodistes, fer notícies locals i del món, fer notícies sobre el seu institut, posar música i enfocar la informació als oients més petits, per fer-la més entenedora.

 

1
Maria-Josep Hernàndez, periodista i coordinadora de Ràdio Pineda, a l'aula
1
Entrevistes a l'alumnat

 

1
Primera trobada a l'aula de ràdio

 

Cada trimestre hi haurà un grup diferent fent l'optativa de ràdio i fent el programa a Ràdio Pineda. L'institut Euclides també ofereix a segon d'ESO les optatives de tècniques d'estudi i educació emocional, a banda de l'Alemany com a segon idioma.