Vés al contingut
1

El projecte ‘Creixem’ de l’Escola d’Educació Especial Horitzó prepara els alumnes per entrar a l’etapa adulta

Fotos: Ràdio Pineda

 

 

 

Escolta AQUÍ el reportatge

 


 

L’Escola d’Educació Especial Horitzó treballa amb els alumnes a partir de 16 anys la transició a la vida adulta i en l’augment de l’autonomia a través del projecte ‘Creixem’. L’objectiu és que els alumnes siguin el més autònoms possibles, dins les possibilitats de cada un, tant per gestionar una llar com per iniciar-se en el món laboral. La Úria és una de les tutores del projecte i ha explicat que els joves aprenen tot allò que els serà útil a la vida, sobretot després de l’escola.

 

 

1

En Natali i la Úria, tutors del projecte

 

 

 

En Natali, l’altre tutor del projecte, ha explicat que és molt important per ells aprendre a saber-se moure en un àmbit urbà, dominar les habilitats de la llar i aspectes funcionals de l’escriptura i la lectura.

 

 

 

I els alumnes de l’escola Horitzó ens han explicat què fan al projecte Creixem. Han parlat el Marc, l’Iker, el Sofian, el Miquel, la Martina, la Jana i el Buba.

 

 

3

Els alumnes que han participat al programa i que treballen el projecte Creixem a l'escola Horitzó

 

 

 

Podeu escoltar el programa sencer ‘Anem a l’escola’ amb Olga Diéguez i dedicat al projecte Creixem de l’escola Horitzó al servei de Ràdio a la carta.