Vés al contingut
1

Suspès el partit entre l'Aqua Hotel FC i el CF Calella

El partit entre l'Aqua Hotel FC i el CF Calella jugat diumenge a la tarda al Camp Municipal de Can Xaubet va acabar suspès amb un resultat de 2-2. En el minut 35 de la segona part, el jugador del conjunt pinedenc Ivan Palacios va fer el seu segon gol i va empatar el partit. Els pinedencs van celebrar el seu gol just davant la nombrosa afició del Calella. Uns quants d’aquests van llençar objectes al camp i aquesta situació va fer fet que l’àrbitre decretés la suspensió del partit.

Els dos primers gols els va marcar el Calella i l'Aqua Hotel va remuntar fins al 2-2, quan l'àrbitre va suspendre el partit. Ara el Comitè decidirà si s'han de jugar els minuts restants o el partit es dona per acabat. Això es sabrà dimecres.

Podreu escoltar les veus dels protagonistes, al programa Minut 30 de Ràdio Pineda. Dimarts a 2/4 de 2 del migdia, amb Rafa Soriano.