Vés al contingut
1

Víctor Riverola fa una xerrada a Pineda sobre la importància de fer muntanya per una millor salut mental

Fotos. Víctor Riverola

 

Escolta l'entrevista a Víctor Riverola

 

El passi del documental i la xerrada és avui a 2/4 de 8 de la tarda a l'Auditori amb entrada gratuïta. Es podran comprar llibres de l'autor, que ha editat fins a 16 títols diferents.

 

La xerrada es fa dins dels actes de la Marató de TV3 a Pineda, on explicarà com la muntanya pot ajudar-nos a a ser catalitzador d'emocions i a ser una forma de cura. La muntanya pot curar a persones que han tingut problemes, tant físics com mentals. Com a alpinista i esquiador ha fet ascensions i travesses per les principals serralades d'Europa, Àsia i Amèrica del Nord. Ha publicat diverses guies de muntanya. Imparteix conferències i seminaris arreu d'Europa. També és propietari de la productora Matterfilm que tracta documentals amb nombrosos treballs realitzats.

Víctor Riverola ha dit que «la muntanya et pot canviar la vida". Explica amb testimonis la idea central que la muntanya pot arribar a canviar la vida i gestionar millor les emocions i fins i tot en cas de patir malalties greus físiques o psicològiques. També ha dit que «a través de la xerrada serem més positius i aprendre a viure millor la vida, el treball en equip i la passió per l'esforç, i a aprendre a relaxar-nos».

 

1

 

També es projectarà el documental 'Cho Oyu Non Stop' que explica com «un alpinista malalt va voler pujar al cim del Cho Oyú de 8200 metres d'alçada a l'Himàlaia, en menys de 24 hores.

 

El passi del documental i la xerrada és aquest divendres a 2/4 de 8 de la tarda a l'Auditori amb entrada gratuïta. Es podran comprar llibres de l'autor, que ha editat fins a 16 títols diferents.

 

1

 

 

1


 

Víctor Riverola

Víctor Riverola i Morera (Barcelona, 1975), periodista, realitzador i escriptor. Creador de continguts audiovisuals de temàtica cultural i esportiva. Ha fe treballs com Red Tears, Cho Oyu Non Stop, L'Everest prohibit o L'ànima del Lhotse. Ha participat als documentals de TV3 (Televisió de Catalunya) Boira negra i Camp d´Argelers entre altres treballs. Col.labora també en diversos mitjans de comunicació i revistes especialitzades.

 

1

 

1


 

Edicions de llibres

Amb Ediciones Desnivel ha publicat les guies: Pirineus, 20 refugis 40 cims; Zermatt, 30 itineraris per mitjana i alta muntanya; Vall de Núria, 25 itineraris i ascensions; Interlaken-Jungfrau-Aletsch, 30 itineraris per mitjana i alta muntanya, el llibre oficial de la Matterhorn Region-Valais i el Manual de muntanyisme amb nens. Publica amb regularitat reportatges, articles i fotografies a premsa i revistes especialitzades de muntanya.

 

1