Vés al contingut
1

La màgia de llegir i escriure per aprendre el català a l’escola Sant Jordi

Fotos: Ràdio Pineda

 

 

Escolta AQUÍ el programa 'Anem a l'escola'

 

 

Els alumnes de l’escola Sant Jordi aprenen a llegir i escriure en català des de ben petits amb el projecte ‘La màgia de llegir i escriure’ amb un mètode molt innovador que té per objectiu potenciar les particularitats de la nostra llengua. A través d’una caixa màgica els hi arriben els noms secrets, els pictogrames i els contes amb les lletres i les consonants.

 

Un mètode que es treballa a unes quantes escoles, però que a Pineda només es fa a l’escola Sant Jordi. Montse Serra, coordinadora d’Infantil de l’escola Sant Jordi ha explicat que el projecte va nèixer de la necessitat d’una mestra que tenia molts alumnes amb llengües maternes molt variades.

 

Hem parlat amb alumnes de 1er i 2on de primària de l’escola Sant Jordi i ens han explicat perquè és important saber llegir i escriure en català. Són l’Audal, l’Isnay, l’Alèxia, la Natàlia, el Fran i la Dúnia.

 

Podeu escoltar el programa sencer ‘Anem a l’escola’ amb Olga Diéguez, dedicat al projecte ‘La màgia de llegir i escriure’ de l’Escola Sant Jordi al servei de Ràdio a la carta.

 

1

 

 

2

 

3

 

 

4

 

 

5

 

 

6

 

7

 

 

 

8