Vés al contingut
1

Els pastorets de Pineda fan camí de Betlem a ritme de Luis Fonsi, Abba o Lady Gaga

ACN/Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ l'entrevista al programa Pineda ES Mou

 

El Centre Cultural estrenarà el dia de Nadal l’espectacle ‘The Pastorets, el musical’, un muntatge innovador on li han donat la volta als tradicionals Pastorets de Pineda. La companyia del centre, amb 32 actors i actrius, ha apostat per un muntatge on la música i el ball seran els protagonistes, a més d’una escenografia i un vestuari molt trencador. En total s'han reescrit onze hits musicals que serveixen de fil argumental per explicar la història amb un toc modern, fresc i dinàmic Un dels directors de l’espectacle Xevi Gómez ha explicat a Ràdio Pineda que Els Pastorets necessitaven un canvi.

 

Els directors de l’espectacle Xevi i Pere Gómez han explicat que han reduït el text dels Pastorets de Folch i Torres i han adaptat al català cançons molt conegudes que explicaran la història de Els Pastorets. S'han adaptat onze cançons d'artistes i pel·lícules de renom. El popular 'It's raining men' dona la benvinguda al públic al crit de "els Pastorets, al·leluia", mentre que 'Lady Marmalade', de 'Moulin Rouge', parla dels set pecats capitals i el 'Despacito' de Luis Fonsi se centra en el personatge de Jeremies.


Una altra cançó de musical, en aquest cas l''Another Day of Sun' de 'La la Land', reviu el casament de Maria i Josep, mentre que la relació entre els personatges del Lluquet i l'Isabeló s'explica a través del popular 'Bella Ciao'. El 'Voulez-Vous', dels suecs Abba, porta els personatges fins a l'infern. Al musical pinedenc, el naixement de Jesús arriba al ritme de les bandes sonores de dues pel·lícules infantils: 'Frozen' i 'El Rei Lleó'. La resta de hits reescrits per a 'The Pastorets, el musical' són 'Hallelujah', de Pentatonix; 'Shallow', de Lady Gaga, o la banda sonora de Manu Guix per a 'El Petit Princep'. L’espectacle aposta per projeccions i dues pantalles gegants perquè el públic pugui seguir la lletra de les cançons. A més, el vestuari també es renova i l’escenografia serà una gran vestida d’obra de diferents nivells en lloc dels decorats de paper.

 

L’espectacle ‘The Pastorets, el musical’ s’estrena el dia de Nadal a les 19h al Centre Cultural i es podrà tornar a veure els dies 2, 6, 8 i 9 de gener a les 18h de la tarda. Des del Centre Cultural ja han confirmat que a la funció del dia 6 de gener hi seran SM Els Reis de l’Orient i la funció de les 21h del dia 8 de gener serà a benefici de La Marató de TV3 i a l’AVAH de Calella (Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital de Calella)

Més info al web www.ccrpineda.com

 

1