Vés al contingut
1

Marcos Javier Lavayen Cornejo guanya el primer premi Ombú de fotografia de Pineda

 

Fotos. Ràdio Pineda

 

Escolta aquí l'entrevista

 

 

Xavier Xaubet guanya el segon premi i Joan Masferrer ha guanyat el tercer premi. El premi de votació popular ha estat per Joan Caimel, i el premi Vila de Pineda per Manel Gonzàlez.

S'ha fet l'entrega del XIIè Premi OMBÚ de fotografia de Pineda. El jurat ha fet la tria de les fotografies guanyadores i el públic ha votat el premi de votació popular entre les 30 finalistes. En aquesta edició s’han rebut 160 fotografies a concurs.

 

1
Primer premi

 

 

1
Segon premi

 

 

1
Tercer premi.

 

1
Premi Vila de Pineda

 

1
Premi de votació popular.

 

El guanyador del concurs, Marcos Lavayen, ha dit que «es mostra molt agraït pel premi». Ha explicat que la fotografia «mostra el carrer de Mar, i ha fet un muntatge amb una foto antiga del mateix carrer, que explica el passat i el present d'aquest vial històric de Pineda». La presidenta dels Fotògrafs de Pineda, Anna Ortega, ha dit que «el concurs vol aplegar als amants de la fotografia i crear un fons històric important per Pineda». La regidora de Participació Ciutadana, Verònica Rebollo, ha dit que «el concurs té un gran valor i volen la seva continuïtat». També ha dit que «els fotògrafs sempre estan presents a Pineda i els animen a continuar fent fotos».

L’acte va comptar amb la presència de la primera tinent d’alcaldia, la regidora Sílvia Biosca, la regidora de Participació Ciutadana, Verònica Rebollo i la també regidora Noemí Llorens. També hi eren membres del col·lectiu Fotògrafs de Pineda.

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1