Vés al contingut
1

El grup de teatre Espiral de Valldoreix porta al concurs de teatre de Pineda ‘Revolta de Bruixes’

Fotos: Grup de Teatre Espiral de Valldoreix

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Trini Escriuela

 

 

Aquest diumenge continua el concurs de Teate Premi Vila de Pineda amb una de les obres més representatives de Josep Maria Benet i Jornet. Es tracta del muntatge ‘Revolta de Bruixes’ que porta a concurs el Grup de Teatre Espiral de Valldoreix.

El Coordinador del concurs de teatre, Pol Beltran, ha dit que «és un grup de teatre que ho fa molt bé i val la pena de veure-la perquè és molt entretinguda».

 

La directora de l’obra Trini Escrihuela ha explicat que l’obra planteja un conflicte laboral actual, protagonitzada per 6 dones de fer feines d'una empresa qualsevol de la neteja i un vigilant, abordada des d’una perspectiva molt quotidiana, propera i real. Trini Escrihuela ha destacat que Benet i Jornet va crear unes converses simultànies per abordar el conflicte i ha convidat a tothom a venir a veure l’obra.

 

 

L’obra ‘Revolta de Bruixes’ a càrrec del Grup de Teatre Espiral de Valldoreix es pot veure aquest diumenge a les 18h al Centre Cultural. Les entrades es poden comprar al web del centre www.ccrpineda.com Podeu recuperar l’entrevista a la directora de l’obra Trini Escrihuela al web de Ràdio Pineda a través del servei de ràdio a la carta.


 

1

 

 

 

2
 

 

 

 

El dia 30 de gener es podrà veure ‘Bojos per la pasta’ a càrrec de la Inestable Ceretana de Puigcerdà. El grup Filagarsa de Molins de Rei participaran el dia 13 de febrer amb el muntatge ‘Jana’ i la companyia La K-Mama de Calafell porta a concurs la representació de l’obra ‘La casa de Bernarda Alba’ de Federico Garcia Lorca el 28 de febrer. Finalment, el dia 6 de març l’Elenc Dramàtic del Círcol Catòlic de Sant Vicenç dels Horts tancarà el concurs amb l’obra ‘La Zapatera Prodigiosa’, que també és de Federico Garcia Lorca. Les entrades ja són a la venda al web www.ccrpineda.com

 

1