Vés al contingut
1

Lluís Navarro passa a la final de ‘La Voz Senior’

Un moment de la seva actuació a la Voz Senior (Antena 3)

 


 

El cantant i guitarrista pinedenc Lluis Navarro ha tornat a demostrar el seu talent al programa ‘La Voz Senior’ d’Antena 3 interpretant, en aquesta ocasió, el tema ‘Johnny B. Good’ de Chuck Berry. Una actuació que ha fet aixecar al públic dels seus seients i que li ha servit per passar a la final.

 

Un dels coaches, José Mercé és qui més ha mostrat la seva admiració per l’actuació del pinedenc. Li ha demanat tornar-lo a escoltar de nou. Llavors, Navarro ha arrencat l'‘Unchain my heart’ de Joe Cocker demostrant una vegada més el seu gran talent.

 

De la seva banda, Antonio Orozco, va emocionar a Lluís Navarro dient-li que amb la seva guitarra fa anys que li ha guanyat la partida a la vida cantant com ho fa, i ha dit que és un clar guanyador de ‘La Voz Sènior’. Lluís Navarro ha estat acompanyat d'una gran banda en la seva actuació. Aquest dissabte Lluís Navarro ha de seguir competint al programa ‘La Voz Senior’ d’Antena 3 a les 22h.

 

 

Aquí pots veure la seva actuació a la semifinal:


https://www.atresplayer.com/antena3/programas/la-voz-senior/clips/lluis-navarro-canta-johnny-b-goode_61e9a0dc4beb28ed54ad85a8/