Vés al contingut
1

Sandra Barriga, reflexòloga podal: "La reflexologia podal infantil pot alleugerir les dolències més freqüents dels nadons"

Foto d'arxiu: Centre Cívic Poblenou

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

El Centre Cívic Poblenou organitza aquest taller aquest dijous on les famílies podran aprendre a tenir cura de la salut dels seus infants. Afavoreix les molèsties digestives, mucositat, neguit i dificultat per conciliar la son. Hem parlat amb Sandra Barriga reflexòloga podal infantil ha explicat que es tracta d’un taller que té per objectiu oferir eines per poder crear un vincle amb els fills i filles i enfortir el seu sistema immunitari.

 

Sandra Barriga ha dit que el taller és obert a les famílies que tinguin nadons. Ha destacat que fet que sigui el pare o mare qui aplica aquestes tècniques pot millorar l’afectació de l’infant. El taller de reflexologia podal infantil es farà demà dijous a 2/4 de 6 al Centre Cívic Poblenou. Cal fer inscripció prèvia, al preu de 5 euros, ja que les places són limitades. Ho podeu fer al Centre Cívic Poblenou del passeig Diputació 8 de Poblenou o trucar al telèfon 93 767 15 60 ext 6807

 

 

 

2