Vés al contingut
1

Es recuperen les visites als pacients no Covid ingressats a l’Hospital de Calella

Foto. CSMS

 

El règim de visites serà de 12 h a 14 h de dilluns a diumenge i es manté un únic acompanyant per pacient. Les visites als pacients no Covid-19 ingressats a la UPO i a l’àrea de crítics d’urgències es mantindran suspeses.


 

Seguir les mesures higièniques establertes

Recordem que els familiars o acompanyants han de portar posada en tot moment la mascareta, que es recomana que sigui quirúrgica, i s’han de rentar les mans a l’entrada del centre amb solució hidroalcohòlica i fer-ho de forma freqüent durant l’estada usant els dispensadors que hi ha repartits en diferents punts de les plantes.

Des de la Corporació s’agraeix la comprensió de la ciutadania davant les mesures implantades fins ara i que s’han establert amb l’únic objectiu de minimitzar el risc de contagi dins dels centres sanitaris i poder oferir uns espais el més segur possibles a tots els usuaris.

 

Baixa de mica en mica el nombre de pacients ingressats per Covid

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 54 persones, 14 menys que el dilluns. Ara hi ha 38 pacients ingressats a l’Hospital de Calella. Els darrers dies a Calella s'ha produït una nova defunció.


 

 

1