Vés al contingut
1

Lectura del manifest i una exposició de joves artistes femenines als actes del 8M de l’Espai Jove

Foto i cartells: Espai Jove i Ràdio Pineda

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

Durant tota aquesta setmana l’Espai Jove organitza diverses activitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones. Els actes comencen avui amb la lectura del manifest jove, la inauguració de l’exposició ‘Fem Art’, un concert amb Sayo i Lua i un pica pica. L’educadora social Carlota Riera ha dit que l’exposició està feta per joves artistes femenines de Pineda i d'altres pobles. S’hi poden veure fotografies, curtmetratges i pintures sobre tela, entre altres.

 

Carlota Riera ha destacat la importància que siguin els mateixos joves els qui llegeixin el manifest que obre la setmana d’activitats de l’Espai Jove al voltant del Dia Internacional de les Dones.

 

La lectura del manifest jove, l’exposició ‘Fem Art’, el concert i el pica pica es fa aquest dilluns a partir de les 17h a Can Jalpí.

 

A banda dels actes d’avui, l’Espai Jove també organitza durant aquests dies una pintada d’un mural feminista demà dimarts a Can Xaubet; una taula rodona amb el títol ‘Dones en entorns professionals masculinitzats’ aquest dimecres a Can Jalpí; l’actuació del monologuista ‘Oyepolo’ dijous a les 19h a l’Auditori i divendres faran entrevistes al carrer als joves per saber què en pensen del 8 de Març.

 

Una setmana plena d’activitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones organitzades des de l’Espai Jove i el servei de Juventut de l’Ajuntament de Pineda.

 

 

1


2

 

3

 

5