Vés al contingut
1

Mònica Palacín encapçalarà la llista d'ERC-JxP a les Eleccions Municipals de 2023

 

Fotos. ERC Pineda.
 

L’assemblea d’ERC-Pineda escull Mònica Palacín com a cap de llista a les eleccions municipals de 2023. Era la única candidata i ha estat escollida per unanimitat de l’assemblea, una trentena de persones.

Mònica Palacín ha dit que «repetir com a cap de llista suposa “un repte enorme però la feina feta aquesta mandat els dóna força per lluitar de nou per l’alcaldia de Pineda». També ha dit que «vol liderar el canvi que mereix Pineda després de tants anys de governs socialistes ja que és un govern cansat, i es nota sense energia».

 

A l'assemblea hi ha participat el President de la Generalitat, Pere Aragonès, que és també militant d'ERC a Pineda. Ha dit que «la Mònica és una fantàstica candidata, que serà capaç de reunir un bon equip de militants i independents, per aconseguir l'alcaldia republicana per Pineda”.


1

A banda de la tria de Palacín com a candidata s'han tractat als tres punts a l'ordre del dia com els informes de presidència i els comptes de la secció local. A més, han aprofitat per fer alguns canvis a l’Executiva Local, i han escollit la Comissió Electoral, que s’encarregarà d’elaborar la llista i coordinar el programa i la campanya de cara a aquestes eleccions.

 

1