Vés al contingut
1

Aquest any tornarà el projecte Vacances en Pau per acollir infants sahrauís

 

Foto. Pep Basart

 

Segons les associacions de suport al poble sahrauí, «és la noticia que més esperaven rebre, tornar a veure com els nens i les nenes sahrauís juguen i corren per les places i carrers de les nostres viles».

Per tant, segons els seus responsables, si coneixeu alguna família o vosaltres mateixos que estigueu interessats en acollir un infant sahrauí, us podeu posar en contacte amb Malgrat amb el Sàhara. Aquest estiu sortiran els infants que han nascut al 2014 i tenen 8 anys, que passen l'estiu amb famílies d’acollida arreu de Catalunya i altres punts de l'Estat i Europa. És el projecte Vacances en Pau en que els infants poden evitar durant dos mesos els 50 graus de temperatura dels campaments de refugiats de Tindouf. Els seus organitzadors asseguren que «el projecte és molt beneficiós pels infants ja que se'ls fa una revisió mèdica quan arriben a Catalunya, i si es detecta algun problema, s’aprofita l’estada per actuar». Recordem que les condicions de vida molt dures als campaments de refugiats. A més, l’acolliment d’un infant és molt enriquidor segons les famílies que han acollit nens i nenes.


 

Vols acollir un infant durant dos mesos?

Si vols acollir un d’aquests somriures sahrauís posa’t en contacte enviant un correu a asms@malgratambelsahara.cat

En el cas de l'Alt Maresme, ho coordina l'Associació Malgrat amb el Poble Sahrauí i es farà properament una reunió amb les famílies interessades per explicar el projecte.


 

Més informació a

http://catalunyasahara.cat/en-que-consisteix-el-projecte-de-vacances-en-pau/

 

1

 


1