Vés al contingut
1

El SAD de Pineda rep formació per millorar l'atenció a les persones amb ELA i amb autisme

 

Fotos. Accent Social

 

Escolta aquí l'entrevista a Montse Parés

 

L'objectiu és que les professionals del Servei d'Atenció Domiciliària que donen el servei a Pineda tinguin una millor formació per atendre les famílies que ho necessitin. L'empresa 'Accent Social' és l'encarregada de donar el servei a través del SAD de Pineda i estant duent a terme unes jornades de formació als professionals del servei. Les psicòlogues d'Accent Social fan xerrades amb l'objectiu de poder atendre millor les famílies amb malalts de ELA o també amb pacients amb algun tipus d'autisme. Segons les formadores, «volen donar eines eficients i pràctiques per tal de millorar el servei a Pineda en funció de les necessitats». Ho ha explicat la Delegada d'Accent Social, Montse Parés. Ha afegit que «és un servei que permet a moltes persones poder continuar vivint a casa i cobrir totes les seves necessitats».

 

1

 

Segons ha explicat volen reforçar l’atenció personalitzada i de qualitat a Pineda ampliant els coneixements de les 20 professionals que donen el servei a Pineda. Ha explicat que complementen la resta de serveis mèdics, entre altres.

Hi han participat psicòlogues de la Fundació Miquel Valls que treballa amb pacients i familiars de ELA, Sandra Blavi i Sol Robles, entre altres. Segons han explicat, l'objectiu és que les professionals coneguin millor les especificitats de la malaltia, per contribuir a  millorar la qualitat de vida tant de les persones afectades, com dels seus familiars més propers.

 

1
Montse Parés.

 

Accent Social

Accent Social és una empresa que dona el servei a Pineda. A Pineda hi ha 20 professionals que donen el servei, sobretot gent gran, de vetllar per la llar, neteja o atenció mèdica i acompanyant-les en les seves necessitats. Actualment atén 10.000 a l'any arreu de Catalunya.