Vés al contingut
1

Es presenta el 'Sindicat Alt Maresme' «per fer front als problemes de precarietat, exclusió, abús i negació de drets dels ciutadans»

 

La primera assemblea la celebraran aquest diumenge a 2/4 de 7 de la tarda a la Pl. del Carme de Pineda (entre c/Santiago Rusiñol i Av. del Carme).

Són un grup de veïnes de l'Alt Maresme que s'organitzen per «fer front conjuntament als diversos problemes de precarietat, exclusió, abús i negació de drets que també patim a l’Alt Maresme» segons els seus membres. Treballen de forma assembleària i des del suport mutu. Volen acompanyar a les persones en situacions com ara en la resolució de problemes d’habitatge o d’accés a recursos bàsics, acompanyament en la gestió de tràmits com ara l’empadronament, l’accés a serveis socials, etc. o per a contactar amb altres organitzacions de suport mutu amb les quals hem fet xarxa, com ara amb sindicats laborals.


 

Han fet una reunió a Canet i es volen estendre per tot l'Alt Maresme. Per això fan aquesta trobada a Pineda aquest diumenge. La trobada és oberta a tothom i volen donar resposta a les preguntes que s'hi facin i plantejar casos concrets si cal.

Us donaran tota la informació a sindicataltmaresme@riseup.net