Vés al contingut
1

L’Associació Mare Nostrum organitza ballades de sardanes aquest estiu la plaça de les Mèlies

 


 

Tornen les sardanes a la Plaça de les Mèlies aquest estiu. Fins el 18 de setembre. L’AC Mare Nostrum organitza una nova temporada de sardanes a partir de les 19:30h a la plaça de les Mèlies, on tothom que vulgui podrà participar de les ballades. De fet, la temporada de sardanes ja va començar el dia de Sant Joan amb la Cobla La Principal de Cassà.

 

L’entitat ha programat ballada de sardanes durant els mesos de juliol i agost i fins el 18 de setembre amb la participació de les cobles més importants del món sardanístic. La presidenta de Mare Nostrum Anna Ortega ha explicat que compten amb la participació de les cobles la Flama de Farners, la Genisenca, la Cobla Ciutat de Cornellà, Ciutat de Granollers, la Cobla La Principal de Llobregat, la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona, la Cobla Vila de la Jonquera, la Jovenívola de Sabadell i la cobla la Principal de Cassà.

 

Des de l’entitat es fa una crida perquè s’ompli la plaça els diumenges d’estiu, tant per ballar sardanes com per aprendre’n a ballar ja que els membres de l’entitat s’ofereixen a ajudar a tothom que vulgui aprendre a ballar sardanes. Amb aquesta programació d’estiu de sardanes a Pineda Mare Nostrum segueix apostant per la cultura, per fer poble i gaudir de la sardana.

 

 

1