Vés al contingut
1

Baixa la incidència del COVID respecta la setmana anterior, amb 17 pacients menys ingressats als Hospitals de Calella i Blanes.


 

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és ara de 28 persones. Tenint en compte l’últim recompte (28/07) a l’Hospital de Calella s’han registrat 11 nous casos i 19 altes, 8 dels quals són pacients que ja han negativitzat, però continuen ingressats al centre.

A l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (28/07), s’han comptabilitzat 8 ingressos i 8 altes, 3 dels quals són pacients que ja han negativitzat, però continuen ingressats al centre.

Cal lamentar una defunció a l'Hospital de Calella i dues a l'Hopital de Blanes.

es de l’últim recompte (28/07), a l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar, s’ha comptabilitzat 1 nou cas positiu, mentre que 11 pacients ja han negativitzat respecte de la setmana passada. No s’ha comptabilitzat cap defunció.


 

Des de l’últim recompte (28/07), pel que fa a l’Hospital-Asil Sant Jaume de Blanes, s’han detectat 6 nous casos positius i 2 altes, 1 de les quals és un pacient que ja ha negativitzat i l’altre és un trasllat en un altre centre sanitari. Aquesta setmana no s’ha comptabilitzat cap defunció.


 

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, actualment hi ha 5 professionals positius i en aïllament per la Covid-19.